مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مهر 1400 ساعت 10:152021-10-11اقتصادي

ارسال 53 گزارش هشداری به دستگاه های گیلان/ سرنوشت گوهررود و زرجوب؛ در انتظار سایر رودخانه ها


طی سال گذشته 100 گزارش هشداری برای دستگاه ها فرستادیم که نسبت به سال قبل تر 45 درصد رشد را نشان می دهد؛ همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 53 گزارش هشداری به دستگاه ها ارسال شده است.

- ارسال 53 گزارش هشداری به دستگاه های گیلان/ سرنوشت گوهررود و زرجوب؛ در انتظار سایر رودخانه ها ایسنا/گیلان رییس کل بازرسی گیلان گفت: طی سال گذشته 100 گزارش هشداری برای دستگاه ها فرستادیم که نسبت به سال قبل تر 45 درصد رشد را نشان می دهد؛ همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 53 گزارش هشداری به دستگاه ها ارسال شده است.

سیف الله مسرور امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، انعکاس کلیه اقدامات بازرسی در رسانه ها را دارای محاسن و معایب دانست و اظهار کرد: بازرسی به دور از هیاهو و جنجال و هیجان به همه وظایف و تکالیف خود عمل می کند.

وی با استناد به قانون، نظارت و بازرسی را دو وظیفه مهم سازمان بازرسی دانست و افزود: محاسنی که در نظارت وجود دارد در بازرسی وجود ندارد، زیرا در بازرسی با سوءجریانات و تخلفات اتفاق افتاده برخورد می کنیم و موجب می شود افرادی که با نظارت بر کارشان مواجه نبودند، مسئله دار و از چرخه خدمتگزاری خارج شوند که در نتیجه هدررفت هزینه صرف شده برای تربیت این افراد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال 53 گزارش هشداری به دستگاه های گیلان/ سرنوشت گوهررود و زرجوب؛ در انتظار سایر رودخانه ها

ارسال 53 گزارش هشداری به دستگاه های گیلان/ سرنوشت گوهررود و زرجوب؛ در انتظار سایر رودخانه ها