مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مهر 1400 ساعت 12:152021-10-10پزشكي

پروتکل جدید درمان کرونا در حال تصویب / علت ابتلا به کووید با وجود تزریق واکسن


به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا، علاوه بر تزریق دو دز واکسن باید اقدامات بهداشتی را جدی گرفته و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.

- دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا، علاوه بر تزریق دو دز واکسن باید اقدامات بهداشتی را جدی گرفته و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید رضا جماعتی در حاشیه برگزاری کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با کووید 19 با اشاره به این که این کمیته به صورت هفتگی و با حضور 50 نفر از متخصصان و فوق تخصصین ICU، ریه، عفونی، و رشته های مرتبط با کرونا برگزار می شود، افزود: امروز جلسه این کمیته، درخصوص پروتکل های درمانی کرونا و بروز رسانی آخرین درمان های این بیماری برگزار شد.

وی در ادامه افزود: بحث امروز درخصوص داروهای مصرف شده برای درمان بیماری کرونا و تاثیر و کارایی آن ها است و پروتکل جدید که براساس مراحل مختلف بیماری کرونا می باشد در حال تصویب است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در خصوص علت فوت برخی افراد با وجود تزریق دو دز واکسن کرونا گفت: تزریق واکسن باعث کاهش مرگ و میر و بستری شدن بیماران در بیمارستان ها می شود ولی به طور کلی هیچ واکسنی در دنیا وجود ندارد که 100 در صد جلوی مرگ و میر یا بستری بیماران را بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروتکل جدید درمان کرونا در حال تصویب / علت ابتلا به کووید با وجود تزریق واکسن

پروتکل جدید درمان کرونا در حال تصویب / علت ابتلا به کووید با وجود تزریق واکسن