مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مهر 1400 ساعت 10:202021-10-10سياسي

وزیر ارتباطات: رتبه 130 شاخص کیفیت خدمات دولت الکترونیک شایسته نیست!/ باید مرکز دیده بانی برای فناوری های جدید داشته باشیم


اکنون در دولت الکترونیک از لحاظ شاخص کمیت بین 190 کشور رتبه 89 و از لحاظ شاخص کیفیت خدمات رتبه 130 را داریم و این شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.

- به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح طرحهای هوشمندسازی پلیس با بیان اینکه فناوری اطلاعات امروز زندگی بشر را زیر و رو کرده است، اظهار داشت: امروز کسی بدون این فناوری نمی تواند زندگی کند؛ چراکه همه اطراف زندگی بشر به این حوزه فناوری گره خورده است و در چنین شرایطی نظم بخشیدن، ساماندهی و شفاف کردن فضا برای حقوق مردم، مسئله ای جدی است و حتماً پلیس باید در این فضا حضور داشته باشد.

وزیر ارتباطات به روز بودن پلیس را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: این فضا کاملاً رو به جلو و سیال است لذا حتماً پلیس برای حفظ حقوق مردم در این فضا حتماً باید خود را به روز کند.

وی گفت: باید مرکز دیده بانی برای فناوری های جدید داشته باشیم و دائماً تحلیل شوند، همچنین استفاده از فناوری در خود پلیس نیز موضوع حائز اهمیت است؛ باید طعم شیرین استفاده از فناوری را در بحث خدمات الکترونیک دولتی به مردم بچشانیم.

زارع پور گفت: قدرت فناوری اطلاعات و هوشمندسازی این است که تمام بخشها را یکپارچه کنیم نباید به نحوی باشد که هر ارگانی برای خود یک اپلیکیشن د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر ارتباطات: رتبه 130 شاخص کیفیت خدمات دولت الکترونیک شایسته نیست!/ باید مرکز دیده بانی برای فناوری های جدید داشته باشیم

وزیر ارتباطات: رتبه 130 شاخص کیفیت خدمات دولت الکترونیک شایسته نیست!/ باید مرکز دیده بانی برای فناوری های جدید داشته باشیم