مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مهر 1400 ساعت 09:252021-10-10اقتصادي

خرید مسکن در تهران نیاز به 30 سال پس انداز دارد


یک فعال صنعت ساختمان با بیان اینکه هزینه اجرای سالیانه یک میلیون واحد مسکونی مطابق طرح جهش تولید و تامین مسکن 1000 هزار میلیارد تومان است گفت: - یک فعال صنعت ساختمان با بیان اینکه هزینه اجرای سالیانه یک میلیون واحد مسکونی مطابق طرح جهش تولید و تامین مسکن 1000 هزار میلیارد تومان است گفت: در شهر تهران یک خانواده با سطح درآمدی متوسط باید بدون در نظر گرفتن تورم سالهای آتی حدود 30 سال درآمدهای خود را پس انداز کند تا موفق به خرید مسکن شود.

به گزارش ایسنا، اصغر مخلوقی درباره برنامه دولت مبنی بر ساخت سالیانه یک میلیون واحد مسکونی اظهار کرد: در بازه سال های 1394 الی 1398 سالانه 300 الی 400 هزار واحد مسکن در کشور تولیدشده که سهم بخش خصوصی در این بین بیش از 92 درصد بوده است با عنایت به این موضوع دولت می تواند با ارائه مشوق های مناسب به بخش خصوصی جهت ورود به طرح ملی مسکن به منظور ایجاد هم افزایی بین بخش های مختلف دولتی و خصوصی اقدام کند.

در این راستا باید از تمامی سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی مالک که دارای زمین در محدوده شهرها و یا دارای واحدهای مسکونی نیمه تمام و واحدهای مسکونی تکمیل شده آماده فروش هستند دعوت شود تا در اجرای طرح اقدام ملی مسکن همکاری و مشارکت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید مسکن در تهران نیاز به 30 سال پس انداز دارد

خرید مسکن در تهران نیاز به 30 سال پس انداز دارد