مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 مهر 1400 ساعت 22:202021-10-09سياسي

جامعه مدرسین: گروه های تکفیری ویروس وار در افغانستان رشد کرده اند


جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن کشتار شیعیان قندوز در افغانستان، تاکید کرد: امروز هر جنایتی که در بلاد اسلامی واقع می شود ریشه در طرح ها و نقشه های صهیونیستی داشته و ترویج بی ثباتی و ناامنی و در خدمت به مصالح آمریکا می باشد.

- به گزارش جماران؛ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه ای کشتار شیعیان قندوز در افغانستان را محکوم کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است: در اولین روز از ماه ربیع الاول ماه میلاد رحمه للعالمین حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله) انفجار انتحاری در مسجد شیعیان قندوز که منجر به شهادت نمازگزاران و مجروحیت جمع کثیری از مردم شریف افغانستان شد دل هر انسان آزاده ای را به درد آورد.

کسانی که مردم بی پناه و بی دفاع را این گونه موردحمله قرار می دهند هیچ مرزی در وحشی گری قائل نبوده و بویی از انسانیت نبرده اند.

گروه های تکفیری منتقل شده به آسیای میانه با حمایت سرویس های امنیتی و اطلاعاتی استکبار، ویروس وار در افغانستان رشد کرده اند و در خدمت به آمریکا و اسراییل خونریزی می کنند.

امروز هر جنایتی که در بلاد اسلامی واقع می شود ریشه در طرح ها و نقشه های صهیونیستی داشته و ترویج بی ثباتی و ناامنی و در خدمت به مصالح آمریکا می باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جامعه مدرسین: گروه های تکفیری ویروس وار در افغانستان رشد کرده اند

جامعه مدرسین: گروه های تکفیری ویروس وار در افغانستان رشد کرده اند