مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مهر 1400 ساعت 14:102021-10-08اجتماعي

تشکیل کارگروه توسعه عدالت در سیستان و بلوچستان در وزارت آموزش و پرورش


کارگروه توسعه عدالت در سیستان و بلوچستان در وزارت آموزش و پرورش به صورت ویژه طراحی و برنامه ریزی شده و پیگیری امور و شاخص ها در دستور کار این کارگروه قرار دارد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار،  علیرضا کاظمی ظهر امروز در آیین تجلیل از برگزیدگان کنکور سراسری 1400 بخش پیرسهراب شهرستان دشتیاری اظهار داشت: توجه به عدالت و توسعه عدالت و در راس آن عدالت آموزشی بسیار مهم و مشارکت و همدلی مردم منطقه در این زمینه بی نظیر است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مردم این استان وفادار به انقلاب و مستحق خدمت هستند و حسین علیمرادی نماد خدمت خالصانه و ماندگار است که در حقیقت مسیر تعلیم و تربیت فرزندان این منطقه را تسهیل کرد.

وی گفت: آینده خوبی در انتظار در این منطقه است چرا که نگاه ها تغییر کرده و تحولات بنیادین در حال رخ دادن است.

وی ادامه داد: کاهش فاصله های درون استانی و برون استانی در سیستان و بلوچستان یک ضرورت است،، تخصیص هزار نفر ردیف استخدامی ویژه این استان در کنکور سراسری و دانشگاه فرهنگیان نشان از توجه ویژه دولت به سیستان و بلوچستان است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خطاب به مسوولان استانی، گفت:  ساخت اردوگاه ملی در استان خود را آغاز کنید و از ظرفیت های استانی و کشوری در این اقدام بهره گیری کنید، ما هم پشتیبانی خواهیم کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل کارگروه توسعه عدالت در سیستان و بلوچستان در وزارت آموزش و پرورش

تشکیل کارگروه توسعه عدالت در سیستان و بلوچستان در وزارت آموزش و پرورش