مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مهر 1400 ساعت 13:002021-10-06اقتصادي

خرید تضمینی میوه شب عید در دستور کار باشد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سازمان جهادکشاورزی از هم اکنون خرید میوه تنظیم بازار شب عید را در دستور کار قرار دهد، - ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سازمان جهادکشاورزی از هم اکنون خرید میوه تنظیم بازار شب عید را در دستور کار قرار دهد، گفت: سازمان جهادکشاورزی حدود 600 تن پرتقال و 300 تن سیب درختی را برای تامین نیاز میوه در شب عید سفارش دهد.

الله کرم نصیری 14 مهرماه در جلسه کمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه باید ذخیره گندم در انبارهای استان افزایش پیدا کند، اظهار کرد: باتوجه به اتمام زمان برداشت گندم، امکان دارد در شش ماهه دوم سال با کمبود مواجه شویم، بنابراین باید از هم اکنون بحث خرید گندم و ذخیره سازی آن در اولویت قرار بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: نیاز ماهانه استان به گندم حدود 10 تن است و باید حداقل گندم در انبارها برای سه ماه ذخیره سازی شود، اگر مشکلی در رابطه با واردات و حمل گندم به استان از بنادر وجود دارد، نامه نگاری لازم توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی استان صورت بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید تضمینی میوه شب عید در دستور کار باشد

خرید تضمینی میوه شب عید در دستور کار باشد