مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مهر 1400 ساعت 10:452021-10-06دانش

آخرین خبرها از تزریق واکسن کرونا در خوزستان


رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن تشریح آخرین وضعیت تزریق واکسن کرونا در خوزستان از تزریق بیش از سه میلیون دز واکسن در این استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از آغاز واکسیناسیون کرونا تا کنون، سه میلیون و 12هزار و 768دز واکسن برای گروه های مختلف در خوزستان تزریق شده است.

وی افزود: از این میزان واکسن تزریق شده 59.

2درصد مرحله اول و 29.

9درصد از افراد بالای 18سال مرحله دوم را دریافت کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در گروه سنی 12 تا 17 سال نیز شاهد پیشرفت واکسیناسیون 20.

9درصدی دز اول و 0.

3درصدی در دریافت دز دوم هستیم.

فرهاد ابول نژادیان درخصوص رتبه بندی میزان تزریق واکسن کرونا در خوزستان تصریح کرد: شهرستان بهبهان با تزریق 186هزار و 191دز در جایگاه اول و شهرستان شادگان با 29هزار و 102دز در جایگاه آخر قرار دارد.

وی با بیان اینکه به واردات واکسن کرونا به کشور و کافی بودن موجودی واکسن در استان خوزستان اشاره و بیان کرد: کمبودی در این زمینه وجود ندارد، بنابراین از شهروندان، دانش آموزان و دانشجویان خواهشمندیم با اقدام به موقع نسبت تزریق واکسن، ما را در مهار این بیماری منحوس و سهولت در مدیریت پیک احتمالی بعدی یاری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین خبرها از تزریق واکسن کرونا در خوزستان

آخرین خبرها از تزریق واکسن کرونا در خوزستان