مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مهر 1400 ساعت 07:202021-10-06ورزشي

گلایه های قهرمان پرتاب نیزه معلولان جهان/ شب تا صبح در پارک ها نگهبانی می دهم


چهار سال است به عضویت تیم ملی دوومیدانی معلولین ایران درآمده و رکورددار پرتاب نیزه کلاس f37 است.

قهرمانی جهان و نایب قهرمانی المپیک آسیایی 2018 را هم در کارنامه ورزش حرفه ای خود دارد، - ایسنا/کرمانشاه چهار سال است به عضویت تیم ملی دوومیدانی معلولین ایران درآمده و رکورددار پرتاب نیزه کلاس f37 است.

قهرمانی جهان و نایب قهرمانی المپیک آسیایی 2018 را هم در کارنامه ورزش حرفه ای خود دارد، اما برای امرار معاشش مجبور است در پارکها نگهبانی دهد.

هرمز صیدی قهرمانی است که این روزها بجای اینکه تمریناتش را ادامه دهد و خودش را برای کسب یک افتخار دیگر در المپیک آسیایی آماده کند، فضای سبز پارک ها را آبیاری می کند و شب تا صبح در پارک کوهستان کرمانشاه نگهبانی می دهد.

این ملی پوش دوومیدانی ایران که چند ماهی است به عنوان کارگر شهرداری مشغول به کار شده، در گفت و گو با ایسنا، با گلایه از شرایط نامناسب این روزهایش، اظهار کرد: مسابقات جهانی ژاپن و المپیک آسیایی 2022 هانگژو چین را به فاصله زمانی کمتر از یکسال در پیش داریم و باید خودم را برای کسب یک افتخار دیگر برای کشورم آماده کنم، اما این روزها شرایط تمرین کردن را ندارم.

وی گفت: سال گذشته به دلیل مشکلات مالی و اینکه حقوق و درآمد ثابتی نداشتم، پیگیری هایی را از طریق مسئولین استان انجام دادم تا جایی مشغول


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه های قهرمان پرتاب نیزه معلولان جهان/ شب تا صبح در پارک ها نگهبانی می دهم

گلایه های قهرمان پرتاب نیزه معلولان جهان/ شب تا صبح در پارک ها نگهبانی می دهم