مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مهر 1400 ساعت 05:402021-10-03سياسي

دستگاه ها برای تدوین سند برنامه کاهش خطر حوادث و سوانح پای کار بیایند


مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با اشاره به تدوین سند برنامه استانی کاهش خطر حوادث و سوانح در استان خواستار همکاری تمامی دستگاه های عضو شد.

- آیت قیصربیگی در نشست هماهنگی تدوین سند برنامه استانی کاهش خطر حوادث و سوانح باتاکید برنقش حیاتی پیش بینی در پیشگیری از حوادث و سوانح گفت: بیشتر خسارات ناشی از حوادث و سوانح که در کشور اتفاق می افتد به دلیل عدم پیش بینی درست وبه موقع وقایع و رخدادها است.

مدیرکل مدیریت بحران استان در ادامه با بیان اینکه فرایند مدیریت بحران از پیش بینی آغاز می شود، تاکید کرد: اگر پیش بینی های به موقع و درستی از رخدادهای پیش رو داشته باشیم، راهبردهای پیشگیرانه ی دقیق تری در زمان مناسب در امر مدیریت بحران لحاظ می شود.

وی افزود: این امر می تواند ضمن اینکه نقش حیاتی وتعیین کننده ای در جلوگیری از بروز خطر وحادثه داشته باشد منجر به کاهش معنادار خسارات جانی و مالی خواهد شد.

قیصربیگی با اشاره به قانون جدید مدیریت بحران گفت: در قانون جدید مدیریت بحران که درسال 98 به تصویب رسید برای همه دستگاههای اجرایی دولتی وغیر دولتی، موسسات و نهادهای عمومی و.

به تناسب اهداف و ماموریت ها شرح وظایف تعیین شده است و قصور در انجام آنها پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه ها برای تدوین سند برنامه کاهش خطر حوادث و سوانح پای کار بیایند

دستگاه ها برای تدوین سند برنامه کاهش خطر حوادث و سوانح پای کار بیایند