مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 مهر 1400 ساعت 11:552021-09-29سياسي

دانش آموزان در دوران جنگ حرف اول را می زدند


مسئول مجمع راویان دفاع مقدس کشور با بیان اینکه دانش آموزان در دوران انقلاب و بعد از انقلاب خط شکن امام راحل بودند، گفت: نقش جوانان دانش آموز انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و در جبهه و جنگ نیز دانش آموزان حرف اول را می زدند.

- ایسنا/همدان مسئول مجمع راویان دفاع مقدس کشور با بیان اینکه دانش آموزان در دوران انقلاب و بعد از انقلاب خط شکن امام راحل بودند، گفت: نقش جوانان دانش آموز انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و در جبهه و جنگ نیز دانش آموزان حرف اول را می زدند.

سردار رضا میرزایی چهارشنبه 7 مهر در مراسم گرامیداشت شهدای فرهنگی و دانش آموز اسدآباد که در محل مجتمع خلیج فارس شهرستان با حضور خانواده معظم شهداء ، مسئولین شهرستانی ، پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت و مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 70 درصد نیروهای رزمنده در جبهه و جنگ تحمیلی جوانان و دانش آموزان بودند و 60 تا 70 درصد این دانش آموزان و جوانان کمتر از 20 سال سن داشتند .

وی تعداد شهدای دانش آموز دوران جنگ تحمیلی را 36 هزار و 176 نفر برشمرد و افزود: دانش آموزان شهید چون محمد رسول رضایی اهل اسدآباد 13.

5 ساله،شهید محمد حسین فهمیده 13 ساله ،شهید حسین سپهر 15 ساله اهل همدان و شهید بهنام محمدی ها در جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی با روحیه شجاع خود روحیه عرا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانش آموزان در دوران جنگ حرف اول را می زدند

دانش آموزان در دوران جنگ حرف اول را می زدند