مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 مهر 1400 ساعت 09:452021-09-29سياسي

ضعف فرهنگی علل اصلی وقوع جرم توهین است


معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان گفت: ضعف فرهنگی و آموزشی از اصلی ترین علل وقوع توهین است.

- عباس نجفی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهارکرد: بررسی 10 عنوان جرائم اولویت دار در هر استان یکی از اقدامات بسیار اثرگذاری است که سال های اخیر در حوزه معاونت های پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان ها صورت گرفته تا علل و عوامل وقوع جرم شناسایی و اقدامات پیشگیرانه مناسب با آن در سطح جامعه توسط سازمان های متولی امر ارائه شود.

وی بیان کرد: در بررسی های سطح استان، 10 عنوان اتهامی اول شامل توهین، سرقت مستوجب تعزیری، ضرب و جرح عمدی، تهدید، تخریب، ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف، افترا، تصرف عدوانی، کلاهبرداری و رانندگی بدون پروانه است.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان با اشاره به بیشترین فراوانی از حوزه توهین گفت: توهین در اصطلاح یعنی اقداماتی که به صورت لفظی یا فعل توسط شخصی علیه شخصی دیگر انجام گرفته و موجب وهم شخصیتی افراد می شود که البته از حیث مصادیق بر حسب عرف عاداتی هر منطقه متفاوت است و فراوانی هم دارد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در جامعه اسلامی فراوانی این بزه به عنوان اتهام اول استان قابل پذیرش نیست و باتوجه به اینکه در متون اسلامی، احادیث ائمه و همچ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضعف فرهنگی علل اصلی وقوع جرم توهین است

ضعف فرهنگی علل اصلی وقوع جرم توهین است