مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مهر 1400 ساعت 04:452021-09-28اقتصادي

چهار تاسیسات جدید گاز مایع در سیستان وبلوچستان به بهره برداری می رسد


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: برای رفع مشکلات توزیع گاز مایع در استان و پیشگیری از بروز اختلالات سال های گذشته امسال 4 تاسیسات جدید گاز مایع در استان به بهره برداری می رسد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: برای رفع مشکلات توزیع گاز مایع در استان و پیشگیری از بروز اختلالات سال های گذشته امسال 4 تاسیسات جدید گاز مایع در استان به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایسنا ماندانا زنگنه در نشست بررسی آخرین وضعیت گاز مایع استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، افزود: یکی از مشکلات این حوزه نرسیدن سیلندرها به مناطق دورتر از مرکز بود، بنابراین تصمیم گرفته شد تا در چهار شهرستان هامون، زاهدان، دلگان و نیکشهر تاسیسات جدید گاز مایع احداث شود که ساخت آنها در سال 99 آغاز شده و امسال به بهره برداری خواهند رسید.

وی بیان کرد: از شهریور سال گذشته با هدف شناسایی و ساماندهی مشترکین واقعی گاز به عنوان اولین استان کشور توزیع الکترونیکی گاز مایع در سیستان و بلوچستان آغاز شد و علاوه بر آن در زاهدان برای سهولت دریافت گاز در مناطق پرجمعیت 8 عاملیت توزیع گاز مایع ایجاد شد این در حالی بود که پس از پیگیری های فراوان سهمیه گاز مایع سیستان و بلوچستان هم 30 درصد افزایش پی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چهار تاسیسات جدید گاز مایع در سیستان وبلوچستان به بهره برداری می رسد

چهار تاسیسات جدید گاز مایع در سیستان وبلوچستان به بهره برداری می رسد