مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 مهر 1400 ساعت 17:402021-09-25سياسي

احمد مسعود: طالبان افغانستان را مامن تروریسم کرده


رهبر جبهه مقاومت افغانستان می گوید که طالبان افغانستان را به مکانی برای فعالیت تروریسم بین المللی تبدیل کرده است.

وی خاطر نشان کرد که نظامی که تنها نماینده یک بخش از جامعه افغانستان باشد، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، احمد مسعود، رهبر جبهه پنجشیر با صدور بیانیه ای در کنفرانس بزرگداشت احمدشاه مسعود در دانشگاه کمبریج انگلیس ضمن انتقاد از طالبان، خواستار تشکیل دولت فراگیر در افغانستان شد.

مسعود در این کنفرانس با بیان اینکه مردم باید رهبران خود را انتخاب کنند، گفت: نظامی که تنها نماینده یک بخش از جامعه افغانستان باشد، غیرعملی بوده و شکست خواهد خورد.

مسعود در بخشی دیگری از اظهارت خود گفت: تاریخ افغانستان ثابت کرده که تشکیل دولت تنها براساس یک بخش از جامعه و تحمیل آن بر کل مردم ناکارآمد است.

به گفته وی، مردم محلی باید قدرت انتخاب رهبران و پاسخگو کردن آن ها را داشته باشند و این مدل از حکمرانی به نوعی طی قرن گذشته در افغانستان وجود داشته است.

وی در ادامه ضمن انتقاد از عملکرد طالبان تاکید کرد: طالبان پس از به قدرت رسیدن در کابل، حقوق زنان را نادیده گرفته اند.

مسعود گفت که طالبان افغانستان را به مکانی برای فعالیت تروریسم بین المللی تبدیل کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احمد مسعود: طالبان افغانستان را مامن تروریسم کرده

احمد مسعود: طالبان افغانستان را مامن تروریسم کرده