مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 مهر 1400 ساعت 20:052021-09-23اقتصادي

خرید تضمینی محصولات کشاورزی منوط به بیمه بودن محصولات شد


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: تنها راه کمک به کشاورزان خسارت دیده، فقط از طریق بیمه امکان پذیر خواهد بود و در سال زراعی جاری خرید تضمینی محصولات توسط دولت منوط به بیمه بودن محصول شده است.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: تنها راه کمک به کشاورزان خسارت دیده، فقط از طریق بیمه امکان پذیر خواهد بود و در سال زراعی جاری خرید تضمینی محصولات توسط دولت منوط به بیمه بودن محصول شده است.

به گزارش ایسنا امان الله طوقی در نشست ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان با اشاره به اعلام هشدارهای هواشناسی مبنی بر کاهش نزولات جوی در پاییز امسال گفت : بیش از 22 محصول استراتژیک کشاورزی در چتر حمایتی بیمه قرار دارند و ضروری است بانک کشاورزی با استقرار کارگزاران بیمه در شهرستان ها، کشاورزان را در بیمه نمودن محصولات ترغیب نمایند.

وی افزود: تنها راه کمک به کشاورزان خسارت دیده، فقط از طریق بیمه امکان پذیر خواهد بود و در سال زراعی جاری خرید تضمینی محصولات توسط دولت منوط به بیمه بودن محصول شده است.

معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان نیز در این نشست اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون بابت خسارت های وارده در کلیه زیر بخش های کشاورزی، بیش از 321 میلیارد ریال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید تضمینی محصولات کشاورزی منوط به بیمه بودن محصولات شد

خرید تضمینی محصولات کشاورزی منوط به بیمه بودن محصولات شد