مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 شهریور 1400 ساعت 08:452021-09-21سياسي

مهم ترین منفعت همکاری ایران و چین مقابله با سلطه آمریکا است


دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به توانمندی چین گفت: مهم ترین دایره منفعت گسترده ایران و چین، مقابله با قدرت سلطه آمیز امریکا است.

- ، دومین همایش مطالعات چین، در روزهای دوشنبه و سه شنبه 29 و 30 شهریور 1400 در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد.

سعیدرضا عاملی در این مراسم موضوع چین را موضوعی مهم، بزرگ و پردامنه دانست و گفت: لازم است همایش های متعددی به شناخت چین اختصاص یابد و با نگاهی میان رشته ای، چین را از دیدگاه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ظرفیت های قدرتی چین در سطح جهانی بررسی کرد.

وی ضمن معرفی ظرفیت های چین به مهمترین چالش های پیش روی این کشور و همچنین روابط ایران و چین پرداخت.

عاملی با اشاره به ظرفیت های فعلی چین گفت: چین با بیشترین جمعیت و منابع انسانی در جهان و با جمعیتی بالغ بر 1 میلیارد و 450 میلیون نفر؛ اقتصاد دوم جهان، دارای بالاترین رشد اقتصادی در سال های اخیر، با تولید ناخالص داخلی 150 میلیارد دلار در سال 1978 و افزایش آن به چهارده ونیم تریلیون دلار در سال 2019؛ و اقتصاد دیجیتال اول، مقام اول در صادرات و مقام دوم در واردات، و قدرت دوم نظامی در جهان از جایگاه قدرتمندی برخوردار است.

وی گفت: چین طی سال های 2010 تا 2019 سهم 25 درصد تا 39 درصدی تولید ناخالص کل جهان را به خود اختصاص داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهم ترین منفعت همکاری ایران و چین مقابله با سلطه آمریکا است

مهم ترین منفعت همکاری ایران و چین مقابله با سلطه آمریکا است