مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 شهریور 1400 ساعت 11:552021-09-18اقتصادي

آغاز فعالیت رستوران و کافه ها با 30 درصد ظرفیت


جانشین ستاد کرونا استان قزوین گفت: از فردا رستوران ها و کافه ها با 30 درصد از ظرفیت امکان بازگشایی و پذیرش مشتری را دارند.

- به گزارش که بعدازظهر شنبه در سالن جلسات مدیریت بحران استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: در موضوع واکسیناسیون همکاری ویژه فرمانداران در بسترسازی و فراهم کردن مقدمات این موضوع چشمگیر و قابل تقدیر است.

وی با اشاره به وضعیت شهرستان قزوین اذعان کزد: شهرستان بویین زهرا همچنان افزایش بیماران کرونایی دارد که باید در این مسئله دقت شود و مراقبت ها اعمال گردد تا روند این شهرستان هم به سمت ارقام نزولی برگردد.

جانشین ستاد کرونا استان قزوین خاطرنشان کرد: در برخی رسانه ها مطرح شده بود که شهروندان مجبور به تزریق یک نوع از واکسن هستند درحالی که این خبر صحت ندارد و انواع واکسن خارجی و داخلی در همه پایگاه ها موجود است و هیچ اجباری برای مصرف واکسنی خاص وجود ندارد.

حبیبی توضیح داد: از فردا یکشنبه رستوران ها و کافه ها با 30 درصد ظرفیت امکان بازگشایی و پذیرش مشتری را دارند و در این برهه زمانی برای جلوگیری از شیوع مجدد لازم است کمیته اصناف با دقت از این اماکن بازدید داشته باشند.

وی در خصوص فعالیت فضاهای ورزشی و به خصوص فعالیت استخرها عنوان کرد: این اماکن با ضوابطی که دانشگاه علوم پزشکی قید می کند فعالیت خود را از ابتدای مهرم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز فعالیت رستوران و کافه ها با 30 درصد ظرفیت

آغاز فعالیت رستوران و کافه ها با 30 درصد ظرفیت