مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 شهریور 1400 ساعت 06:402021-09-18سياسي

آبگیری سد کمندان در پاییز


نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی از آبگیری سد کمندان در پاییز خبر داد.

- ایسنا/لرستان نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی از آبگیری سد کمندان در پاییز خبر داد.

دکتر حسین گودرزی در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت سد کمندان اظهار کرد: عملیات اجرایی سد کمندان به پایان رسیده و آماده آبگیری است.

وی با بیان اینکه البته کارهای جزیی در این سد مانده است، ادامه داد: مطالبه اهالی و روستاییان که در قالب 90 پرونده بوده و معادل 50 میلیارد تومان به آنان پرداخت شده است.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سال اخیر 160 میلیارد تومان برای این سد هزینه شده است.

گودرزی بیان کرد: جانمایی جدید روستا با حضور مسئولین و اهالی مشخص و کلنگ زنی و در حال آماده سازی است.

این نماینده مجلس افزود: به تدریج با آبگیری سد، جابجایی اهالی در محل جدید با نظارت بنیاد مسکن و آب منطقه ای لرستان انجام خواهد شد.

وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده، در فصل پاییز این سد آبگیری می شود.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی گفت: سد کمندان یکی از پروژه های مهم آبی استان است که کلنگ زنی آن در سال 1383 انجام شد و یکی از دلایل تاخیر در آبگیری آن عدم تخلیه اهالی روستای پایین دست این سد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آبگیری سد کمندان در پاییز

آبگیری سد کمندان در پاییز