مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 شهریور 1400 ساعت 00:552021-09-14اقتصادي

10 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل تولید می شود


استاندار اردبیل از آغاز سرمایه گذاری برای تولید 10 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، اکبر بهنام جو در جلسه بررسی وضعیت سرمایه گذاری و تولید در حوزه شیلات استان اظهار کرد: در حال حاضر تولید یک و نیم میلیون قطعه ماهی زینتی به شیوه خانگی و سنتی در استان انجام می شود که با سرمایه گذاری در این حوزه، تولید 10 میلیون قطعه ماهی زینتی به صورت تخصصی در استان انجام می شود.

وی افزود: این سرمایه گذاری در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع  و با اشتغال زایی برای 40 نفر با همکاری بخش خصوصی آغاز می شود.

استاندار اردبیل بیان کرد: این سرمایه گذاری برای اولین بار و به طور تخصصی در استان انجام می شود و لازم است مسؤولان دستگاه های مرتبط با پیگیری صدور مجوزهای لازم در تسریع روند سرمایه گذاری تلاش کنند.

بهنام جو در ادامه به مشکلات مطرح شده از سوی شیلات استان در زمینه تولید ماهی اشاره کرد و خواستار آنالیز هزینه های تمام شده تولید ماهی برای اتخاذ تصمیمات جهت رفع موانع و مشکلات تولید این بخش شد.

انتهای پیام/3463/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل تولید می شود

10 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل تولید می شود