مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 شهریور 1400 ساعت 05:152021-09-13اقتصادي

هشت پروژه احداث آب شیرین کن در هرمزگان در حال اجرا است

هشت پروژه احداث آب شیرین کن در هرمزگان در حال اجرا است

هشت پروژه احداث آب شیرین کن با سرمایه گذاری 500 میلیارد تومانی بخش خصوصی و با ظرفیت 22هزار و 600 مترمکعب در حال اجراست.

-  بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: هشت پروژه احداث آب شیرین کن با سرمایه گذاری 500 میلیارد تومانی بخش خصوصی و با ظرفیت 22هزار و 600 مترمکعب در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر ، فریدون همتی صبح دوشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب کشاورزی استان هرمزگان اظهار کرد: در جلسه قبلی با توجه به ذخیره منابع آبی استان هرمزگان و بررسی مصارف مقرر شد که نیمی از شبکه شمالی میناب در کشت اول اقدام به کشت محصولات کنند.

وی ادامه داد: پس از نزول نعت الهی طی چند روز گذشته، این مصوبه اصلاح شد و شرکت آب منطقه ای استان هرمزگان برای تامین آب تمام اراضی شبکه شمالی یعنی سه هزار و 500 هکتار تلاش خواهد کرد.

استاندار هرمزگان با اشاره به اجرای طرح های نوین آبیاری در شبکه شمالی، تصریح کرد: با توجه به شرایط آبی دشواری که استان هرمزگان در حال تجربه است ضروری است که سازمان جهاد کشاورزی الگوی کشت مناسبی را برای اراضی هر منطقه در نظر بگیرد و برای تامین آب به شرکت آب منطقه ای هرمزگان برای تامین آب ارائه کند.

همتی با اشاره به چالش های موجود در حوزه آب شرب هرمزگان، خاطرنشان کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استان هرمزگان در زمینه تامین آب شرب شÙ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشت پروژه احداث آب شیرین کن در هرمزگان در حال اجرا است

هشت پروژه احداث آب شیرین کن در هرمزگان در حال اجرا است