مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 شهریور 1400 ساعت 10:152021-09-09سياسي

اصرار در مطالبه گری شرط پویایی سیستم مدیریتی کشور است


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: مطالبه گری در جامعه زمانی به نتیجه دلخواه واصل می شود که در چارچوب معین استمرار داشته باشد.

- ، سید عبدالله طباطبایی ظهر پنجشنبه در نشست مجمع مطالبه گران استان اردبیل اظهار کرد: مطالبه گری در جامعه و از سوی مردم زمانی نتیجه خواهد داد که استمرار داشته باشد و اگر مردم به ویژه جوانان و قلم به دستان در استان اردبیل می خواهند یک جامعه پویا و آرمانی را عاری از هر گونه مشکلات اجتماعی و فرهنگی شاهد باشند باید در طرح مطالبه خود جدیت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مجمع مطالبه گران استان باید مطالبه شونده را آماج مطالبات خود کنند، افزود: طرح مطالبه فقط برای یک بار و آن هم خارج از اصول و قاعده خاص هرگز به نتیجه نرسیده است و اگر امروز بعد از پشت سر نهادن چله اول انقلاب چندان اقدام قابل توجهی در عرصه اجتماعی و فرهنگی شاهد نیستیم ناشی از عدم مطالبه گری صحیح است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تأثیر مطالبه گری در کاهش امور قضایی و حقوقی دخیل دانست و تصریح کرد: اگر ما امروز به درستی از مسئولان درخواست انجام وظیفه و خدمت به ملت را داشته باشیم در تمامی حوزه ها اعم از اقتصاد، فرهنگ، هنر و جامعه مدیریت شهری بی شک 80 درصد مشکلات ما در دستگاه قضایی قبل از ورود به این دستگاه حل خواهد شد و اصلاً ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اصرار در مطالبه گری شرط پویایی سیستم مدیریتی کشور است

اصرار در مطالبه گری شرط پویایی سیستم مدیریتی کشور است