مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 شهریور 1400 ساعت 08:102021-09-07سياسي

سوء تدبیر آفت حکومت ها و مدیریت هاست


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: آفت بسیاری از حکومت ها و مدیریت ها سوء تدبیر است و یک مسئول اگر دقیق و برنامه ریز و با درایت نباشد، - ایسنا/یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: آفت بسیاری از حکومت ها و مدیریت ها سوء تدبیر است و یک مسئول اگر دقیق و برنامه ریز و با درایت نباشد، همه امور را دچار مشکل می کند.

آیت الله محمدرضا ناصری در جمع نمایندگان خانواده سه هزار نیروی حراست در سطح استان با بیان اینکه کار حراست در ادارات، حساس و دقیق است، اظهار کرد: نیروهای حراست رازدار دستگاه ها و نیروها هستند و با توجه به اینکه نظر حراست مورد استناد قرار می گیرد، باید آبروی افراد مدنظر قرار گیرد و در عین حال با افراد خاطی مماشات نشود.

وی با استناد به فرازی از نهج البلاغه بیان کرد: برداشت از دین باید با درایت باشد یعنی عالمانه و آگاهانه باشد و افرادی که می خواهند از دین برداشت و بیان کند، با آگاهی کامل و مستند باشد و قضاوت درباره مسائل مختلف نیز انسانها باید به دنبال درایت و رعایت باشند و به گفته ها و شنیده ها کفایت نکنند.

ناصری عنوان کرد: در روند کار حراست، شنیده ها نمی تواند مستند باشد بلکه در قضاوت باید به دنبال مستندات قوی باشید و به یقین برسید، آنگاه اقدام کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سوء تدبیر آفت حکومت ها و مدیریت هاست

سوء تدبیر آفت حکومت ها و مدیریت هاست