مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 شهریور 1400 ساعت 03:452021-09-07ورزشي

وزیر ورزش بوکس را به صاحبانش برگرداند/ بوکس چهار سال درجا زد


دارنده یک مدال طلا و دو نقره آسیا با انتقاد از شرایطی که بر این رشته حاکم شده است، گفت: خواهش ما از وزیر جدید ورزش و جوانان این است که به داد بوکس ایران برسد.

- بیژن باتمانی دارنده یک مدال طلا و دو نقره آسیا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عملکرد اخیر تیم ملی رده های سنی پایه در رقابتهای قهرمانی آسیا گفت: در چهارسالی که ثوری رییس فدراسیون شد هیچ اتفاق خاصی برای بوکس ایران رخ نداد و حتی نمی توانیم به نتیجه در شرایط کرونایی و غیبت بسیاری از تیم ها در مسابقات قهرمانی آسیا دل خوش کنیم.

وی افزود: البته شاید هیچ وعده ای محقق نشده باشد اما رییس فدراسیون به هدف خودش که رفتن به المپیک بود رسید.

ایشان سالهای طولانی سکاندار ورزش استان سیستان و بلوچستان بود و نمونه اش رشته بوکس که از زمان رفتن ایشان از استان، بوکس سیستان و بلوچستان تازه رشد و پیشرفتش را شروع کرد.

صداقتی در رییس فدراسیون نمی بینم پیشکسوت بوکس تصریح کرد: من صداقتی در رییس فدراسیون نمی بینم.

کدام یک از وعده های ایشان انجام شد؟ حالا هم چون می داند حتی به یکی از وعده های انتخاباتی اش عمل نکرده و چهار سال تمام درجا زده است تلاش می کند روسای هیات های استانی را جوری چینش کند که اگر موفق به حضور مجدد در انتخابات شد شانسی داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر ورزش بوکس را به صاحبانش برگرداند/ بوکس چهار سال درجا زد

وزیر ورزش بوکس را به صاحبانش برگرداند/ بوکس چهار سال درجا زد