مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 شهریور 1400 ساعت 18:552021-09-06سياسي

محرومیت های خارگ در کنار ظرفیت ممتاز اقتصادی مصداق بی عدالتی است


نماینده مردم شهرستان های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: محرومیت های جزیره خارگ در کنار درآمدهای اقتصادی فراوان برای کشور مصداق ظلم و بی عدالتی است.

- ، عبدالکریم جمیری دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جزیره خارگ در حوزه بهداشت و درمان دارای ضعف ها و مشکلات متعددی است و در همین راستا نشستی برای بررسی مشکلات بهداشت و درمان جزیره خارگ برگزار شد.

وی تصریح کرد: در صورتی که در گذشته توجه بیشتری به مسائل و مشکلات جزیره خارگ صورت گرفته بود امروز شاهد این حجم از مشکلات انباشته شده در این جزیره مقاوم نبودیم.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خارگ منبع درآمدی برای کل کشور است افزود: با این همه نعمت و ثروتی که در جزیره خارگ وجود دارد به آن توجهی نشده است.

وی با اشاره به اینکه این وضعیت جزیره خارگ با وجود برخورداری از این میزان ثروت و تاریخ پرافتخار مقاومت مردمی انصافاً خیلی ظلم و بی عدالتی است ادامه داد: خارگ با محرومیت های فراوانی روبرو است.

جمیری به برخی از محدودیت های جزیره خارگ برای توسعه از جمله محدودیت جمعیت اشاره کرد و گفت: متناسب با نیاز این جمعیت توسعه امکانات و زیرساخت های بهداشتی درمانی اتفاق نیفتاده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محرومیت های خارگ در کنار ظرفیت ممتاز اقتصادی مصداق بی عدالتی است

محرومیت های خارگ در کنار ظرفیت ممتاز اقتصادی مصداق بی عدالتی است