مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 شهریور 1400 ساعت 14:552021-09-06سياسي

تیپ 48 فتح آماده واگذاری 8 باب منزل به زلزله زدگان سی سخت+تصاویر و فیلم


فرمانده تیپ 48 فتح کهگیلویه وبویراحمد از تحویل 8 باب خانه نوساز به زلزله زدگان سی سخت در هفته آینده خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سی سخت، سردار حسن حکمتیان به همراه پناهی فرماندار دنا از کار ساخت 8 باب منزل مسکونی ساخته شده توسط سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد برای زلزله زدگان شهر سی سخت دیدن کردند.

به گزارش فارس، سرتیپ دوم پاسدار حسن حکمتیان امروز به همراه پناهی فرماندار دنا از روند ساخت خانه های زلزله زدگان سی سخت بازدید و قول دادند هفته آینده به مالکان تحویل دهند.

 سردار حکمتیان در حاشیه این بازدید گفت: احداث 8 باب خانه در شهر زلزله زده سی سخت به تیپ 48 فتح واگذار شد که در این راستا 8 باب خانه پیچ و مهره ای با متراژ هر کدام 85 متر مربع و پیشرفت 95 درصدی آماده تحویل به زلزله زدگان است.

فرمانده تیپ 48فتح اظهار داشت:  4 ساختمان بنایی نیز در حال فعالیت هستند که 2 پروژه با متراژ 100 متر مربع و پیشرفت فیزیکی 85 درصد و 2 پروژه نیز با متراژ 120 متر مربع و پیشرفت فیزیکی 95 درصد نیز  به زودی تکمیل و به بهره برداری خواهند رسید.

سردار حکمتیان، تیپ 48 فتح را خادم مردم و حامی و مددکار زلزله زدگان سی سخت دانست و گفت: از ابتدای وقوع زلزله در سی سخت تاکنون نیروهای مختلف تیپ 48 فتح با تمامی امکانات و تجهیزات از آوار برداری گرفته تا بیش از 5 هزار اسب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تیپ 48 فتح آماده واگذاری 8 باب منزل به زلزله زدگان سی سخت+تصاویر و فیلم

تیپ 48 فتح آماده واگذاری 8 باب منزل به زلزله زدگان سی سخت+تصاویر و فیلم