مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 شهریور 1400 ساعت 05:002021-09-03اقتصادي

بخش خصوصی برای توسعه همکاری با افغانستان آمادگی دارد


نائب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از آمادگی بخش خصوصی برای توسعه همکاری های اقتصادی و صنعتی با افغانستان خبر داد.

- به نقل از صدا و سیما، محمد امیرزاده افزود: امیدوارم سیاستگذاران کشور با همکاری بخش خصوصی، سند توسعه روابط اقتصادی با افغانستان را به پیش ببرند، زیرا هرچه در توسعه داخلی افغانستان شرکت و در فراوری معادن آن ها کمک کنیم، موجب اشتغال در افغانستان خواهد شد که به نوعی فشار را از بازار کار ایران هم کم خواهد کرد.

وی اضافه کرد: اشتراکات قومی و فرهنگی ما با افغانستان زیاد است و فقط مرز جغرافیایی جداست بنابراین رابطه ما با افغانستان باید راهبردی و اقتصادی باشد.

امیرزاده با بیان اینکه باید بدون قید و شرط به اقتصاد نگاه کنیم، گفت: با توجه به اینکه ایران از ذخایر بالای انرژی و افغانستان از ظرفیت های بالای معدنی برخوردار است، این دو مزیت می تواند برای اقتصاد ما موثر باشد حتی اگر کشورهای دیگری هم بخواهند در افغانستان سرمایه گذاری کنند ما می توانیم با ایجاد امنیت انرژی در توسعه افغانستان و به تبع آن رونق اقتصادی دو کشور موثر باشیم.

وی افزود: هرچه در افغانستان توسعه کار، صنعت و اشتغال اتفاق بیفتد و هرچه بتوانیم در خدمات دهی به عمران و آبادی این کشور کوشش کنیم هم برای امنیت ما مهم است و هم یک رابطه پای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بخش خصوصی برای توسعه همکاری با افغانستان آمادگی دارد

بخش خصوصی برای توسعه همکاری با افغانستان آمادگی دارد