مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 شهریور 1400 ساعت 07:502021-09-02سياسي

واکسیناسیون افراد بالای 18 سال در مناطق صعب العبور زنجان/ ارائه خدمات منوط به ارائه کارت واکسن می شود


اگر ستاد مقابله با کرونای استان این اجازه را بدهد تا شرایط سنی در روستاهای صعب العبور برداشته شود در این صورت افراد بالای 18 سال در این مناطق واکسینه خواهند شد.

- رضا عسگری امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زنجان، با اشاره به روند واکسیناسیون در شهرستان زنجان اظهارکرد: خوشبختانه مراکز واکسیناسیون در زنجان خلوت است و خدمات رسانی به صورت منظم و در کوتاترین زمان در دسترس تمام شهروندان قرار می گیرد.

فرماندار شهرستان زنجان افزود: با همکاری بسیج، هلال احمر و ارتش در مناطق کم برخوردار و حاشینه نشین که تعداد واکسیناسیون در این مناطق کمتر از میانگین استانی است در قالب 10 تیم واکسیناسیون به صورت خانه به خانه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه طبق شرایط سنی، واکسیناسیون در کشور در حال انجام است، تاکید کرد: اگر ستاد مقابله با کرونای استان این  اجازه را  بدهد تا شرایط سنی در روستاهای صعب العبور برداشته شود، در این صورت افراد بالای 18 سال در این مناطق واکسینه خواهند شد.

عسگری گفت: متاسفانه در برخی از مناطق کم برخوردار، واکسیناسیون زیر 50درصد انجام شده است این در حالی است که این میزان نسبت به گزارش های رسیده از سایر شهرستان ها با وجود واکسن، کمتر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکسیناسیون افراد بالای 18 سال در مناطق صعب العبور زنجان/ ارائه خدمات منوط به ارائه کارت واکسن می شود

واکسیناسیون افراد بالای 18 سال در مناطق صعب العبور زنجان/ ارائه خدمات منوط به ارائه کارت واکسن می شود