مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 شهریور 1400 ساعت 07:052021-09-01اجتماعي

ورود 500 دستگاه اتوبوس به چرخه ناوگان عمومی تا پایان سال


عضو شورای شهر از تعمیر 300 دستگاه اتوبوس دو کابین که به دلیل نقص فنی متوقف شده اند و افزوده شدن 200 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقلی تهران خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سید جعفر تشکری هاشمی در گفت وگو با برنامه در انتهای الوند شبکه دو سیما با اشاره به اولویت های شورای ششم در بخش حمل و نقل عمومی گفت: وضعیت نامطلوب حمل و نقل شهری تهران، ناشی از عقب ماندگی چند ساله است و به همین جهت، تأمین ناوگان به منظور ارائه خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان در این بخش، اولویت نخست شورای ششم است.

وی با بیان اینکه باید با دو برنامه ضربتی و میان مدت، نسبت به تأمین ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس و واگن مترو اقدام شود، تصریح کرد: باید تلاشی جهادی صورت گیرد تا ناوگانی که امروز به دلیل نقص فنی و کمبود قطعات در خدمت مردم نیست، مجدداً به چرخه خدمات رسانی باز گردد.

وی با اعلام اینکه به این منظور، مذاکراتی را برای تعمیر 300 دستگاه اتوبوس دو کابین که به دلیل نقص فنی متوقف شده اند با شرکت واحد اتوبوسرانی آغاز کرده ایم، گفت: برابر قول معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تا پایان سال، 200 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اضافه خواهد شد.

تشکری هاشمی، مدیریت هوشمند ناوگان و برنامه ریزی برای حداکثر بهره وری از ناوگان موجود را از دیگر اقدامات ضربتی عنوان ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود 500 دستگاه اتوبوس به چرخه ناوگان عمومی تا پایان سال

ورود 500 دستگاه اتوبوس به چرخه ناوگان عمومی تا پایان سال