مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 شهریور 1400 ساعت 05:202021-09-01سياسي

نخست وزیر ژاپن گزارشات درباره انحلال پارلمان در اواسط سپتامبر را رد کرد


در تازه ترین مورد از درام سیاسی در ژاپن، همزمان با تلاش نخست وزیر این کشور برای باقی ماندن در سمت کنونی اش، وی امروز (چهارشنبه) به خبرنگاران اعلام کرد قصد ندارد مجلس این کشور را منحل کند.

- در تازه ترین مورد از درام سیاسی در ژاپن، همزمان با تلاش نخست وزیر این کشور برای باقی ماندن در سمت کنونی اش، وی امروز (چهارشنبه) به خبرنگاران اعلام کرد قصد ندارد مجلس این کشور را منحل کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری های داخلی ژاپن به تازگی گزارش داده بودند که یوشیهیده سوگا، نخست وزیر این کشور قصد دارد مجلس نمایندگان پارلمان را در اواسط ماه سپتامبر منحل کند و در تاریخ 17 اکتبر (25 مهرماه) انتخابات پارلمانی برگزار کند.

انکار این گزارشات توسط سوگا چند روز پس از مذاکرات فشرده و اختلافات ناگهانی میان وی و قدرتمندترین سیاستمداران در حزب حاکم همزمان با تلاش سوگا برای باقی ماندن در پست نخست وزیری صورت می گیرد.

سوگا گفت: ما نمی توانیم در این شرایط وخیم پاندمی کرونا، مجلس نمایندگان را منحل کنیم.

این در حالی است که سوگا از پاسخ صریح و مستقیم دادن به این سوال که آیا این اظهارات بدان معناست که وی به اعضای مجلس نمایندگان اجازه خواهد داد تا دوره کامل خدمت خود را که 21 اکتبر (29 مهرماه) پایان می یابد، تکمیل کنند یا خیر، طفره رفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر ژاپن گزارشات درباره انحلال پارلمان در اواسط سپتامبر را رد کرد

نخست وزیر ژاپن گزارشات درباره انحلال پارلمان در اواسط سپتامبر را رد کرد