مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 شهریور 1400 ساعت 09:302021-08-30فرهنگي

مدیرکل ارشاد فارس: برنامه های فرهنگی فارس باید ابعاد ملی داشته باشد


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به اهمیت استفاده از ابزار هنر برای انتقال و تاثیرگذاری هرچه بهتر پیام ها و مفاهیم مورد نظر، - ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با اشاره به اهمیت استفاده از ابزار هنر برای انتقال و تاثیرگذاری هرچه بهتر پیام ها و مفاهیم مورد نظر، بر لزوم توجه بیشتر به تدوین و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در سطح و اندازه ملی در فارس، تاکید کرد.

صابر سهرابی دوشنبه هشتم شهریور در آیین پایانی همایش ملی تئاتر و ارتباط فرهنگی که به شکل مجازی برگزار شد، گفت: هنر برای انتقال مفاهیم بهترین و مهمترین ابزار و به ویژه با زبان هنرهای نمایشی است و یکی از مهمترین رشته های هنری است که از طریق آن گفتگو شکل می گیرد.

وی با اشاره به شعری از حکیم ابو القاسم فردوسی بدین مضمون که؛ ز دانا بپرسید پس دادگر/ که فرهنگ بهتر بود یا گهر؟ چنین داد پاسخ بدو رهنمون/ که فرهنگ باشد ز گوهر فزون ، گفت: این همایش ملی به میزبانی شیراز جنت طراز و پایتخت کتاب ایران و توسط موسسه آموزش عالی شیراز برگزار شد و توانست در جذب و ارائه مقاله های علمی پژوهشی همایشی بزرگ و ملی تئاتر را رقم زند.

برنامه های فرهنگی هنری فارس باید در اندازه های ملی تعریف شوند سهرابی با بیان اینکه فارس و به خصوص شیراز، هماره مهد تمدن، فرهنگ و هنر بو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل ارشاد فارس: برنامه های فرهنگی فارس باید ابعاد ملی داشته باشد

مدیرکل ارشاد فارس: برنامه های فرهنگی فارس باید ابعاد ملی داشته باشد