مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 شهریور 1400 ساعت 12:052021-08-29اجتماعي

تاثیر کرونا بر افت تحصیلی/ آماده بازگشایی مدارس در کرمانشاه با هر سناریویی هستیم


مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: آماده بازگشایی مدارس در استان با هر سناریویی هستیم.

- ایسنا/کرمانشاه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: آماده بازگشایی مدارس در استان با هر سناریویی هستیم.

مجید یزدان پناه امروز(هفتم شهریور) در جمع خبرنگاران با اشاره به آمادگی مدارس کرمانشاه برای بازگشایی، اظهار کرد: مدارس استان آماده آغاز فرآیند تعلیم و ترییت بر اساس تصمیم ستاد ملی و استانی کرونا هستند و هم آمادگی برای بازگشایی مدارس به صورت حضوری را داریم و هم آماده بازگشایی به شکل مجازی و غیرحضوری و یا تلفیقی هستیم.

یزدان پناه اشاره ای هم به وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان استان داشت و گفت: بیش از 80 درصد فرهنگیان استان در مراکز واکسیناسیون آموزش و پرورش واکسینه شده اند که با احتساب آن دسته از فرهنگیانی که به دلیل شرایط سنی و یا هر دلیل دیگری زودتر واکسینه شده اند، هم اکنون حدود 90 درصد معلم های استان دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده و دوز دوم نیز در مراکز تجمیعی واکسیناسیون آغاز خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: با اتمام واکسیناسیون معلم ها به سراغ واکسیناسیون راننده سرویس ها هم خواهیم رفت تا با واکسینه کردن آنها در صورت اجازه ستاد ملی و استانی کرونا بتوانیم با خیال راحت مدارس را حضوری بازگشایی کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاثیر کرونا بر افت تحصیلی/ آماده بازگشایی مدارس در کرمانشاه با هر سناریویی هستیم

تاثیر کرونا بر افت تحصیلی/ آماده بازگشایی مدارس در کرمانشاه با هر سناریویی هستیم