مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 شهریور 1400 ساعت 10:252021-08-29حوادث

حمله دزدان به خودرو حمل واکسن کرونا در تهران


این سرقت در یک ماه گذشته صورت گرفته و تحقیقات برای دستگیری عاملان این سرقت در دستور کار ماموران پلیس تهران قرار دارد.

- سردار رحیمی: سارقان به خودرو حامل واکسن های کرونا که به مراکز واکسیناسیون در تهران منتقل می شدند حمله کرده و چند صد واکسن کرونا به سرقت رفت.

روز گذشته رکنا خبری مبنی بر سرقت دو محموله واکسن کرونا را منتشر کرد.

خبر به سرقت رفتن دو محموله از سوی کیانوش جهانپور- سخنگوی سازمان غذاو دارو و مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت تایید شد.

به گزارش خبرنگار رکنا، سارقان بعد از خروج خودرو حامل واکسن از انبار وزارت بهداشت در منطقه یافت آباد به خودرو حمله کرده و ضمن ضرب و شتم راننده واکسن ها را سرقت کردند.

امروز سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در گفت وگو با رکنا ضمن تایید این سرقت تاکید داشت که دو مورد سرقت نبوده و یک مورد بود در این سرقت 300 واکسن به سرقت رفته است.

سردار رحیمی در خصوص جزییات این سرقت گفت: فردی که مامور انتقال این واکسن ها از انبار وزارت بهداشت به مرکز واکسیناسیون بود یک زن بود.

خودرویی که قرار بود واکسن ها با آن منتقل شود یک خودرو کرایه ای بود.

(تاکسی ) و سارقان به خودرو حمله کرده و محموله واکسن را به سرقت بردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله دزدان به خودرو حمل واکسن کرونا در تهران

حمله دزدان به خودرو حمل واکسن کرونا در تهران