مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 شهریور 1400 ساعت 08:102021-08-25پزشكي

حدود 90 درصد از کسانی که بستری هستند واکسن تزریق نکرده اند


رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره بستری موقت 1300 تا 1400 نفر در بیمارستان های قم گفت:حدود 90 از کسانی در بیمارستان بستری هستند،واکسن دریافت نکرده اند.

- ، محمد رضا قدیر صبح چهارشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای قم با اشاره به اینکه روند ابتلاء در استان قم کاهشی نشده است، گفت: نزدیک به هزار نفر در بیمارستان های بستری هستند که وضعیت حدود 220 بیمار وخیم است و ما نگران کمبود تخت و کاهش فشار اکسیژن هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: حدود 1300 تا 1400 نفر بستری موقت داریم که دارو دریافت می کنند و مرخص می شوند؛ تا الان سعی کردیم کسی پشت درهای بیمارستان نماند و اگر نیاز بود بستری شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود 65 درصد از افراد بالای 60 سال واکسن تزریق نکرده اند، افزود: حدود 340 هزار دوز واکسن تزریق شده و نیاز است میزان استقبال از واکسن افزایش پیدا کند.

ما شاهد این هستیم که بیش از 90 درصد از کسانی که در بیمارستان بستری هستند مخصوصاً کسانی که در آی سی یو بستری می باشند واکسن تزریق نکرده اند.

قدیر با اشاره به کمبود دستگاه اکسیژن در بیمارستان ها تصریح کرد: در حال پیگیری برای ایجاد یک بیمارستان تنفسی و بانک اکسیژن هستیم، زیرا بسیاری از بیمارانی که داروهایشان را دریافت کرده اند و می توانند ترخیص شوند، به دلیل نیاز به اکسیژن مجبورند در ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حدود 90 درصد از کسانی که بستری هستند واکسن تزریق نکرده اند

حدود 90 درصد از کسانی که بستری هستند واکسن تزریق نکرده اند