مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 شهریور 1400 ساعت 12:052021-08-24سياسي

رییس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی ها دغدغه دارد


شخص رییس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی ها و موارد ناظر بر بازداشت طولانی مدت متهمین، دغدغه دارند و دستورات و تأکیدات مؤکدی را در این زمینه ارائه کرده اند؛ - دادستان تهران گفت: شخص رییس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی ها و موارد ناظر بر بازداشت طولانی مدت متهمین، دغدغه دارند و دستورات و تأکیدات مؤکدی را در این زمینه ارائه کرده اند؛ لذا دادستان ها و مسئولان دادسرا در بازدیدها و سرکشی های خود از زندان ها باید بر موضوع تعیین تکلیف متهمین بازداشتی، تمرکز کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، علی القاصی مهر دادستان عمومی و انقلاب تهران امروز صبح سه شنبه به همراه جمعی از مسئولان دادسرا و داستان های مناطق مختلف استان تهران، از ندامتگاه قزلحصار بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل قضایی زندانیان و مددجویان حاضر در این زندان قرار گرفت.

دادستان تهران در جریان این بازدید، با جمع کثیری از مددجویان زندان قزلحصار، ملاقات کرد و ضمن استماع مسائل قضایی آنها، دستورات مقتضی را برای رسیدگی صادر کرد.

القاصی مهر در ابتدای بازدید خود از زندان قزلحصار طی سخنانی در جمع دادستان های مناطق مختلف استان تهران و مسئولان دادسرا، هدف از سرکشی به ندامتگاه ها را بر مبنای مأموریت و تکلیف قانونی و تأکیدات ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی ها دغدغه دارد

رییس قوه قضاییه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی ها دغدغه دارد