مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 مرداد 1400 ساعت 07:202021-08-22بين الملل

هنیه: با سیف القدس، میلیاردها دلار برای اهریمن سازی از مقاومت بی نتیجه ماند


رییس دفتر سیاسی حماس گفت، نبرد سیف القدس یک نقطه عطف مهم در تاریخ نبرد با دشمن صهیونیستی است و تمام هزینه هایی که علیه مقاومت خرج شد در برابر این نبرد بی نتیجه ماند.

- به گزارش گروه بین ‍ الملل خبرگزاری فارس، اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی ، هنیه گفت، این نبرد ثابت کرد که قدس محور نبرد با دشمن صهیونیستی است.

رییس دفتر سیاسی حماس در ادامه ضمن رد گزینه های مذاکره، چانه زنی و نیز شناسایی رژیم صهیونیستی گفت: مقاومت، گزینه راهبردی [ما] است.

هنیه تأکید کرد: قدس و مقاومت مسیر وحدت است و ما دیدیم که چگونه تمام ملت فلسطین گِردِ قدس و مقاومت را گرفتند.

مسأله فلسطین مسأله امت است نه مسأله ملت (فلسطین).

وی افزود، تمامی تلاش ها برای اهریمن سازی از مقاومت و ضربه زدن به وجدان عربی و اسلامی در خصوص مسأله فلسطین و میلیاردها پولی که در این مسیر هزینه شد در برابر نبرد سیف القدس شکست خورد.

هنیه به مناسبت پنجاه و دومین سالروز آتش زدن مسجدالاقصی به دست صهیونیست ها نیز گفت، این آتش سوزی آغاز آتش سوزی های بسیار در قدس و فلسطین بود (جزییات بیشتر ).

وی در ادامه به عادی سازی روابط و ائتلاف های امنیتی با رژیم صهیونیستی نَه گفت و افزود، اینها گزینه های ملت ها نیستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنیه: با سیف القدس، میلیاردها دلار برای اهریمن سازی از مقاومت بی نتیجه ماند

هنیه: با سیف القدس، میلیاردها دلار برای اهریمن سازی از مقاومت بی نتیجه ماند