مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 مرداد 1400 ساعت 18:402021-08-21اقتصادي

انجام واکسیناسیون 30 ساله ها تا اول آبان


مردم مطمئن باشند که واکسیناسیون کرونا در شرایط خوبی ادامه خواهد داشت و همانطوری که رییس جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند، اولویت اول دولت کرونا و تامین سلامتی مردم است و دولت برای تامین واکسن هیچ گونه مشکل ارزی ندارد.

- سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: طبق برنامه ریزیهای انجام شده تا اول آبان ماه سال جاری واکسیناسیون افراد تا 30 سال در کشور انجام می شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا رییسی شنبه شب در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، افزود: تلاش های برای واردات 60 میلیون واکسن کرونا انجام شده و 2 یا 3 هفته اینده شاهد تحول بزرگی در میزان تولید واکسن داخلی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال جاری هر ماه 10 تا 15 میلیون واکسن داخلی در کشور تولید خواهد شد، گفت: خوشبختانه در 4 جلسه ای که با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شده هرگونه مشکلات تامین واکسن برطرف شده و بزودی مشکلات تزریق واکسن نیز برطرف خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی کرونا تاکید کرد: مردم مطمئن باشند که واکسیناسیون کرونا در شرایط خوبی ادامه خواهد داشت و همانطوری که رییس جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند، اولویت اول دولت کرونا و تامین سلامتی مردم است و دولت برای تامین واکسن هیچ گونه مشکل ارزی ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام واکسیناسیون 30 ساله ها تا اول آبان

انجام واکسیناسیون 30 ساله ها تا اول آبان