مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 مرداد 1400 ساعت 12:502021-08-21پزشكي

4 میلیون لبنانی در معرض کمبود شدید یا قطعی کامل آب هستند


سازمان یونیسیف اعلام کرد به دلیل بحران سوخت بیش از 4 میلیون لبنانی با کمبود شدید یا قطعی کامل آب طی چند روز آینده مواجه خواهند شد.

- هنریتا فور مدیر اجرایی یونیسیف گفت: مراکز حیاتی نظیر بیمارستان ها و درمانگاه ها به دلیل کمبود برق فاقد آب شرب هستند؛ امری که جان بیماران را در معرض تهدید قرار داده است.

در صورتی که 4 میلیون نفر به استفاده از منابع ناسالم آب روی بیاورند، این امر بهداشت و سلامت عمومی را به خطر خواهد انداخت و به احتمال زیاد لبنان شاهد افزایش بیماری های انتقال یابنده از طریق آب و بالا رفتن موارد ابتلاء به کرونا می شود.

مدیر اجرایی یونیسیف در پایان خواستار تشکیل دولت جدید برای مقابله این بحران شد.

بحران محدود به سوخت نیست نان هم پیدا نمی شود کاهش عرضه سوخت، باعث خاموشی های گسترده و ایجاد صف های طولانی در لبنان شده است.

بحران اما تنها به سوخت محدود نبوده و حتی نان هم در این کشور به سختی پیدا می شود.

بسیاری از نانوایی ها مجبور شده اند کار خود را تعطیل کنند و بسیاری از بیمارستان ها هم با مشکل جدی رو به رو هستند.

معترضان هم از بی تحرکی مسئولان خود خشمگین شده و بسیاری جاده های سراسر کشور را مسدود کرده اند.

ادامه این وضعیت نابسامان در لبنان سبب شعله ور شدن هرچه بیشتر خشم و اعتراضات عمومی در این کشور شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 میلیون لبنانی در معرض کمبود شدید یا قطعی کامل آب هستند

4 میلیون لبنانی در معرض کمبود شدید یا قطعی کامل آب هستند