مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 مرداد 1400 ساعت 12:252021-08-21سياسي

موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش/ ایری: به انتخاب رییس جمهور اعتماد کنیم


نماینده مردم بندر ترکمن در مجلس گفت: آموزش و پرورش بعد از گذشت 42 سال در نقطه ای قرار دارد که فرهنگیان، دانش آموزان، اولیا و جامعه از آن ناراضی هستند.

-  عبدالجلال ایری نماینده مردم بندر ترکمن در همیشگی آن دانست و افزود: این وزارتخانه بدون تجهیزات آموزش می دهد و در وضع بودجه ای موجود 95 درصد منابع اعتباری آن برای فرهنگیان و تنها 5 درصد آن برای مدارس است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: تاکنون در هیچ مقطعی شخص رییس جمهور اعلام حمایت از وزیر خود نکرده و نگفته است که در شورای عالی فرهنگیان حضور می یابد که این حاکی از حمایت تام وی از وزیر پیشنهادی است که باید به این انتخاب رییس جمهور اعتماد کنیم.

وی جوان بودن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را یکی از امتیازات وی دانست و افزود: رسالت ما تبعیت از رهبری و قدم برداشتن در مسیر گام دوم انقلاب است و ما باید این فرصت را به وزیر پیشنهادی بدهیم.

وی در خاتمه عنوان کرد: آموزش و پرورش بعد از گذشت 42 سال در نقطه ای قرار دارد که فرهنگیان، دانش آموزان، اولیا و جامعه از آن ناراضی هستند.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش/ ایری: به انتخاب رییس جمهور اعتماد کنیم

موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش/ ایری: به انتخاب رییس جمهور اعتماد کنیم