مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 مرداد 1400 ساعت 17:452021-08-19سياسي

تجهیز و افزایش 15 تخت درمانی در بیمارستان خاتم الانبیاء جاسک


فرماندار شهرستان جاسک از تجهیز و افزایش 15 تخت درمانی برای استفاده احتمالی در بیمارستان خاتم الانبیاء این شهرستان در استان هرمزگان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، محمد رادمهر گفت: برای پذیرش بیماران کرونایی گفت: علاوه بر ظرفیت بیمارستان خاتم الانبیا (ص) شهرستان جاسک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان 10 تخت درمانی کاملاً مجهز نیز برای این بیمارستان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: 5 تخت تجهیز شده نیز با مشارکت و همکاری نیروی دریایی ولایت ارتش به مجموعه بیمارستان 64 تخته درمانی خاتم الانبیا (ص) شهرستان جاسک جهت استفاده بیماران کرونایی در نظر گرفته شده که در مجموع آن 15 تخت به ظرفیت قبلی بیمارستان افزوده شده است.

فرماندار و رییس ستاد مدیریت بیماری کرونای شهرستان جاسک در پایان اظهارداشت: نیروی دریایی امامت سپاه نیز برای همکاری با بیمارستان خاتم الانبیا و بخش کرونای شهرستان جاسک سه نیرو از جمله یک پزشک و دو پرستار به کادر درمانی همکاری داشته که در این بخش در حال خدمات رسانی هستند.

انتهای پیام/ 88055


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز و افزایش 15 تخت درمانی در بیمارستان خاتم الانبیاء جاسک

تجهیز و افزایش 15 تخت درمانی در بیمارستان خاتم الانبیاء جاسک