مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 مرداد 1400 ساعت 03:052021-08-17اجتماعي

گرد و غبار 42 روز هوای ناسالم را در اصفهان رقم زد/ تأخیر در آغاز بارش های پاییزی


مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: از ابتدای سال تاکنون 42 روز هوای ناسالم و 101 روز سالم داشته ایم و علت ناسالم بودن فعالیت کانون های گرد و غبار است.

- منصور شیشه فروش امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون 42 روز هوای ناسالم و 101 روز سالم داشته ایم و علت ناسالم بودن فعالیت کانون های گرد و غبار است، اظهار داشت: 16 کانون گرد و غبار در استان شناسایی شده است، کانون های گرد و غبار گاهی داخلی و گاهی به دلیل مجاورت با کویرهای استان های مجاور قم و سمنان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه امسال 100 کیلومتر بادشکن زنده و غیرزنده با هدف حفاظت جاده ها در برابر گرد و غبار ایجاد شده است، افزود: استان اصفهان 10 میلیون و 700 هزار هکتار وسعت دارد که 3 میلیون و 200 هزار هکتار یعنی 32 درصد استان بیابان است، در سال های گذشته 307 هزار هکتار جنگل دست کاشت در مناطق بیابانی با هدف پیشگیری از حرکت شن های روان کاشت شده است.

وی بیان کرد: بررسی میانگین دما تا پایان تابستان نشان دهنده افزایش 2 تا 3 درجه ای دما نسبت به نرمال تا پایان تابستان است که در مناطق شمال و غرب بیشتر خواهد بود و در سرچشمه های حوضه زاینده رود هم این افزایش دما وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گرد و غبار 42 روز هوای ناسالم را در اصفهان رقم زد/ تأخیر در آغاز بارش های پاییزی

گرد و غبار 42 روز هوای ناسالم را در اصفهان رقم زد/ تأخیر در آغاز بارش های پاییزی