مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 مرداد 1400 ساعت 06:102021-08-17اجتماعي

هوای پایتخت برای گروه های حساس ناسالم می شود


احتمال رگبار باران در شمال استان تهران/ هوای پایتخت برای گروه های حساس ناسالم می شود.

به گزارش ایسنا، رگبار پراکنده با احتمال رعدوبرق در شمال استان تهران و برقراری کیفیت هوای ناسالم برای گروه های حساس در پایتخت طی امروز (26 مرداد) پیش بینی می شود.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، امروز و فردا (26 و 27 مرداد) در نواحی شمال استان تهران رگبار پراکنده با احتمال رعدوبرق مورد انتظار است.

همچنین پنجشنبه (28 مرداد) روند تدریجی افزایش دما در استان تهران پیش بینی می شود.

پیش بینی های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران حاکی از آن است که در صبحگاه امروز (26 مرداد ماه) در برخی مناطق، کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه های حساس قرار خواهد گرفت که ناشی از عدم وزش باد مؤثر و انباشت آلاینده ها طی ساعات گذشته است.

کاهش تندی باد طی روز پراکندگی آلاینده ها را محدود خواهد کرد، علاوه براین با حضور عوامل کافی جهت تولید آلاینده ازن در برخی مناطق، احتمال افزایش غلظت این آلاینده در ساعات بعدازظهر و کاهش کیفیت هوا وجود خواهد داشت.

تداوم این شرایط جوی تا اواخر وقت باعث افزایش غلظت ذرات معلق می شود و درنتیجه برقراری وضعیت ناسالم برای گروه های حساس در مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هوای پایتخت برای گروه های حساس ناسالم می شود

هوای پایتخت برای گروه های حساس ناسالم می شود