مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 مرداد 1400 ساعت 05:352021-08-16سياسي

وقتی مردم با گروه جهادی همراه می شوند/ رفع محرومیت از چهره محروم ترین نقطه فارس با همتی فولادین


روزهای اولی که وارد روستا شدیم توجهی به ما نمی شد، مردم گمان می کردند منفعتی برایمان دارد که وارد روستا شده و ساخت و ساز می کنیم، کسی تحویل مان نمی گرفت و دید خوبی نسبت به ما وجود نداشت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، اینها را مسوول گروه جهادی شهدای فراشبند می گوید، حمید توانا که حالا به همراه هم گروهی هایش توانسته مردم روستا را در بالاترین حد ممکن با خود همرا کند می گوید: مدت زمانی گذشت، از مرمت و ساخت خانه شروع کردیم تا ساخت مسجد و مدرسه، کم کم مردم دیدند دو سال است در منطقه مانده ایم و چشمداشتی نداریم، این شد که حالا به ما اعتماد کرده و با ما همراه شده اند.

ضریب محرومیت 9 برای یک منطقه در استان فارس مربوط به روستای دژگاه شهرستان فراشبند استان فارس است.

ضریبی که نشان می دهد محرومیت در این روستا در بالاترین حد خود قرار دارد و رفع محرومیت از آن، همتی بلند می طلبد، اراده ای همچون همت گروه جهادی شهدای فراشبند تا با کمترین امکانات راهی این دیار شوند و مردم را با خود همراه کنند.

توانا به خبرنگار فارس می گوید: در ابتدا اعضای گروه جهادی با نیت ساخت و ساز در کنار اقدامات فرهنگی در یک حسینیه اقامت داشتیم و خرج خورد و خوراک هم با خودمان بود تا کم کم مردم به ما اعتقاد پیدا کرده و این شد که امروز مهمان خانه هایشان هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وقتی مردم با گروه جهادی همراه می شوند/ رفع محرومیت از چهره محروم ترین نقطه فارس با همتی فولادین

وقتی مردم با گروه جهادی همراه می شوند/ رفع محرومیت از چهره محروم ترین نقطه فارس با همتی فولادین