مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1400 ساعت 16:502021-08-14اجتماعي

آذربایجان شرقی پنجمین استان پیر کشور است


مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه پنجمین استان از لحاظ پیری در کشور هستیم، گفت: مردم استان تمایلی به فرستادن والدین خود به مراکز نگهداری سالمندان ندارند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، فرگل صحاف روز شنبه در نشست هم اندیشی با تشکل های رسانه ای استان افزود: این در حالی است که میزان متوسط نگهداری سالمندان در مراکز نگهداری شبانه روزی در کشور پنج درصد است.

وی اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان با 180 نوع فعالیت به 75 هزار نفر مستمری بگیر خدمات ارائه می دهد و همچنین یک هزار و 132 دانشجو و هفت هزار و 317 دانش آموز تحت پوشش این اداره کل هستند.

صحاف ادامه داد: در زمینه جمع آوری کمک های مردمی، شفاف سازی عملکردها موجب افزایش اطمینان به مراکز بهزیستی در چند سال اخیر شده است به طوری که میزان کمک های خیران استان به بهزیستی با اعتبارات دولتی برابری می کند.

وی اظهار کرد: بهزیستی در زمینه خصوصی سازی و اشتغال نیز در کشور پیشرو بوده به طوری که بیش از یکهزار و 600 مرکز و مؤسسه به صورت سمن در استان فعال هستند و 99 درصد فعالیت های سازمانی به بخش خصوصی واگذار شده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی اضافه کرد: توانمندسازی در حوزه مسکن و اشتغال مهم ترین خدمت بهزیستی به مددجویان است و در این خصوص با بسیاری از ارگان ها همکاری می کنیم به طوری که سال گذشته 1


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آذربایجان شرقی پنجمین استان پیر کشور است

آذربایجان شرقی پنجمین استان پیر کشور است