مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1400 ساعت 16:152021-08-14اجتماعي

هوای کرج در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس

هوای کرج در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس

هوای شهر فردیس در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار گرفته است.

- فردین حکیمی در گفت وگو با اظهار کرد: بر اساس آخرین داده های ایستگاه های سنجش کیفیت آلودگی هوای استان البرز، شاخص بر خط کیفیت هوا، ذرات معلق کمتر از 2.

5 میکرون در ایستگاه کرج هم اکنون بر روی عدد 70 قرار گرفته و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

وی بیان کرد: بر همین اساس شاخص آلودگی هوا در شهرستان های اشتهارد، ساوجبلاغ، نظرآباد و فردیس به ترتیب 63، 13، 85 و 117 است که بر این مبنا هوای اشتهارد و نظرآباد در وضعیت قابل قبول، ساوجبلاغ در وضعیت سالم و فردیس در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز تصریح کرد: گرد و خاک و همچنین آلودگی ناشی از تردد خودروها باعث کاهش سطح کیفیت هوای فردیس شده و در حال حاضر هوای این شهر در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار گرفته است.

وی متذکر شد: گروه های حساس در شهر فردیس به ویژه بیماران قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان از خانه خارج نشوند و بقیه گروه ها نیز از فعالیت های طولانی و سنگین خارج از منزل پرهیز کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هوای کرج در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس

هوای کرج در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس