مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1400 ساعت 10:352021-08-14پزشكي

استاندار گلستان: همچنان در شرایط بسیار بد کرونایی قرار داریم


متأسفانه همچنان در شرایط بسیار بد از نظر مبتلایان به کرونا در استان قرار داریم و اگر شیوه نامه های بهداشتی رعایت نشود، - ایسنا/گلستان استاندار گلستان گفت: متأسفانه همچنان در شرایط بسیار بد از نظر مبتلایان به کرونا در استان قرار داریم و اگر شیوه نامه های بهداشتی رعایت نشود، احتمال افزایش ابتلا وجود دارد.

هادی حق شناس امروز شنبه 23 مردادماه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا گلستان اظهار کرد: حدود 2 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان ها بستری و حدود یک هزار نفر هم به صورت سرپایی تحت درمان هستند.

علاوه بر اینها حدود 1700 نفر در روز گذشته برای کرونا ویزیت شدند.

وی افزود: استان گلستان همانند سایر نقاط کشور در شرایط عادی قرار ندارد و از مردم درخواست داریم پروتکل ها را با جدیت رعایت کنند.

استاندار گلستان با اشاره به تعطیلی های اعمال شده در کشور، گفت: در تعطیلات پیش رو ورود به استان به طور کامل ممنوع است و این محدودیت با جدیت اعمال می شود.

حق شناس با بیان اینکه در این ایام مشاغل گروه دو، سه و چهار تعطیل است، تصریح کرد: مشاغل گروه یک هم که پروتکل ها را رعایت نمی کنند، تعطیل خواهند شد.

وی بیان کرد: از هیئت های مذهبی درخواست داریم پروتکل های بهداشتی که مورد تأکید مقام معظم رهبری هم بوده، به طور کامل رعایت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار گلستان: همچنان در شرایط بسیار بد کرونایی قرار داریم

استاندار گلستان: همچنان در شرایط بسیار بد کرونایی قرار داریم