مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1400 ساعت 05:452021-08-14پزشكي

10 شهرستان کرمانشاه همچنان از نظر شیوع کرونا قرمز است

10 شهرستان کرمانشاه همچنان از نظر شیوع کرونا قرمز است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به رنگ بندی کرونایی گفت: 10 شهرستان این استان همچنان از نظر شیوع ویروس کرونا قرمز است.

- محمودرضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رنگ بندی کرونایی استان کرمانشاه از 23 مردادماه 1400 اظهار کرد: رنگ بندی شهرستان های این استان بدون تغییر بوده به طوری که 10 شهرستان در وضعیت قرمز، یک شهرستان در وضعیت نارنجی و سه شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی افزود: شهرستان های قرمز استان کرمانشاه از نظر حاد بودن وضعیتشان به ترتیب شامل پاوه، کنگاور، سنقر و کلیایی، اسلام آبادغرب، صحنه، گیلانغرب، سرپل ذهاب، هرسین، کرمانشاه و جوانرود است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: روانسر تنها شهرستان نارنجی این استان از نظر شیوع ویروس کرونا است.

مرادی به شهرستان های زرد استان کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: ثلاث باباجانی، دالاهو و قصرشیرین در وضعیت زرد قرار دارند.

وی افزود: محدودیت های کرونایی در هر شهرستان بر اساس رنگ بندی اعلام شده اعمال می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 شهرستان کرمانشاه همچنان از نظر شیوع کرونا قرمز است

10 شهرستان کرمانشاه همچنان از نظر شیوع کرونا قرمز است