مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1400 ساعت 01:502021-08-13پزشكي

تزریق واکسن بیش از 17 هزار فرهنگی در کردستان


مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تزریق واکسن 17 هزار و 333 نفر، حدود 70 درصد از فرهنگیان استان تا سه شنبه 19 مردادماه 1400 در مرحله اول واکسیناسیون خبر داد .

- ایسنا/کردستان مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تزریق واکسن 17 هزار و 333 نفر، حدود 70 درصد از فرهنگیان استان تا سه شنبه 19 مردادماه 1400 در مرحله اول واکسیناسیون خبر داد .

رشید قربانی در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: واکسیناسیون فرهنگیان استان همزمان با سراسر کشور در سطح استان آغاز و هم اکنون در 17 مرکز تزریق واکسن با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است .

وی با بیان اینکه کار واکسیناسیون فرهنگیان به صورت نمادین از هفتم مرداد و به صورت رسمی از نهم مرداد ماه در مراکز اختصاصی و تجمیعی آموزش و پرورش در سطح شهرستان ها و مناطق تابعه آغاز شده است، گفت: 17 هزار و 333 نفر فرهنگی استان، معادل 70 درصد فرهنگیان تا روز سه شنبه 19 مردادماه 1400 مرحله اول واکسن خود را دریافت کرده اند .

قربانی در ادامه عنوان کرد: در مرکز استان 2 پایگاه ویژه آموزش و پرورش نواحی یک و دو سنندج راه اندازی و فرهنگیان هر ناحیه بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده از طریق نواحی و به صورت آموزشگاهی در این مراکز حضور پیدا کرده و مرحله اول واکسن خود را دریافت کرده اند .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تزریق واکسن بیش از 17 هزار فرهنگی در کردستان

تزریق واکسن بیش از 17 هزار فرهنگی در کردستان