مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 مرداد 1400 ساعت 05:252021-08-12اقتصادي

طرح «معتذرین» و «حبل المتین» زمینه ساز بازگشت زندانیان به اجتماع


اجرای موفق طرح های «معتذرین» و «حبل المتین» برای افزایش بازدارندگی از تکرار جرم و کاهش آثار زیانبار عمل مجرمانه در زندان ها، - به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدرضا عدالتخواه صبح امروز در بازدید از بازداشتگاه موقت همدان و بند نوجوانان زندان مرکزی همدان اظهار کرد: کمیسیون عفو استان همدان در بین تمامی استان ها، در زمینه اعطای عفوهای مؤثر به زندانیان رتبه نخست کشوری را کسب کرده است.

وی گفت: باید نگاه به افراد زندانی از زوایه اصلاح، تربیت و باز اجتماعی کردن آنان باشد و زندانیان در طول دوران محکومیت خود با استفاده از برنامه های متعدد آموزشی و تربیتی آمادگی لازم برای حضور مجدد و بدون مسئله در جامعه را پیدا کنند.

رییس کل دادگستری استان همدان افزود: شرط استفاده از عفو و نهادهای ارفاقی در گام نخست پشیمانی و توبه فرد از عمل ناشایست و مجرمانه خود و تصمیم قاطع برای حرکت در مسیر اصلاح و نیز کسب رضایت از متضررین از جرم است.

وی همچنین با اشاره به اجرای دو طرح ابتکاری معتذرین و حبل المتین در رابطه با زندانیان تصریح کرد: با اجرای طرح معتذرین و عذرخواهی داوطلبانه زندانی از شاکی و نیز در جریان اجرای طرح جبل المتین که طی آن زمینه انس روح و روان فرد زندانی با قرآن فراهم می شود؛ علاوه بر آن که احتمال بازدارندگی از تکرار جرم افزایش می یا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح «معتذرین» و «حبل المتین» زمینه ساز بازگشت زندانیان به اجتماع

طرح «معتذرین» و «حبل المتین» زمینه ساز بازگشت زندانیان به اجتماع