مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 مرداد 1400 ساعت 13:452021-08-11بين الملل

آلمان خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات هسته ای وین شد


آلمان از ایران خواست تا آن جا که ممکن است هرچه زودتر به گفتگوهای وین بر سر احیای توافق هسته ای بازگردد.

- به نقل از رویترز، هایکو ماس ، وزیرخارجه آلمان روز چهارشنبه از ایران خواست تا آنجا که ممکن است هرچه زودتر به گفتگوهای وین بر سر احیای توافق هسته ای بازگردد.

وزیرخارجه آلمان در این ارتباط به خبرنگاران در برلین گفت: نمی خواهیم دستاوردهایی را که تا کنون در مذاکرات بدست آورده ایم به خطر اندازیم و نمی توانیم تا ابد به گفتگوها ادامه دهیم.

وزیرخارجه آلمان همچنین افزود: ما انتظار داریم ایران به میز گفتگوهای وین هرچه زودتر بازگردد و برای این کار انعطاف پذیری لازم و آمادگی برای سازش جهت توافق وجود دارد.

تا کنون شش دُور مذاکره با هدف بازگشت آمریکا به برجام در شهر وین با حضور کشورهای باقیمانده در این توافق به انجام رسیده است؛ تهران در این ارتباط اعلام کرده است که لغو تمامی تحریم های واشنگتن و راستی آزمایی آنها شرط رسیدن به توافقی در این راستا خواهد بود.

به گفته نماینده دائم ایران در وین، آمریکایی ها ادعا می کنند که آماده اند به تعهدات خود تحت تفاهم هسته ای برگردند و تحریم های مغایر با آن را بردارند، امّا رفتار آنها در مذاکرات این را ثابت نمی کند، چون آمریکا کل تفاهم را به پذیرش بندی در خصوص انجام گفتگوهای آتی در مورد مسائل منطق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آلمان خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات هسته ای وین شد

آلمان خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات هسته ای وین شد