مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 مرداد 1400 ساعت 09:222021-08-11سياسي

انتقاد شدید یک مقام ازبک از فشار بر روزنامه نگاران


سخنگوی رییس جمهور ازبکستان از فشار بر روزنامه نگاران در این کشور به شدت انتقاد کرد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، شیرزاد اسداف سخنگوی رییس جمهور ازبکستان از فشار بر روزنامه نگاران در این کشور به شدت انتقاد کرد.

گفتنی است اخیرا در شبکه های اجتماعی صحنه ای از فحاشی یک مرد و زن گذاشته شده که منتشر کننده آن مدعی شده زنی که در این ویدیو دیده و به وی توهین می شود، معاون سردبیر نشریه قلمپیر  ازبکستان است.

اسداف در نشست مطبوعاتی امروز با اشاره به این ویدیو گفت: هیچ توجیهی برای این اقدام نفرت انگیز وجود ندارد که با تحقیر کرامت انسانی و بی اعتباری چنین ویدئویی را منتشر می کنند.

وی گفت: چنین اقداماتی علیه روزنامه نگاران که مورد حمایت رییس جمهور هستند و به آنان متذکر می شود که از چیزی نترسید، رییس جمهور پشت سر شما است ، به شدت نگران کننده است.

سخنگوی رییس جمهور ازبکستان اطمینان داد روزنامه نگاران و فعالیت های حرفه ای آنها تحت حمایت قانون، تحت توجه دائم وی و آژانس اطلاعات و ارتباطات جمعی است.

وی افزود: ما فشار بر روزنامه نگاران، به ویژه چنین تلاش های زشتی را تهدیدی برای تضمین کرده است.

اسداف در پایان سخنان خود در این مورد از نهادهای حامی قانون دعوت کرد که در اسرع وقت این مورد را بررسی و علیه مجرمان این عمل زشت اقدامات قا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد شدید یک مقام ازبک از فشار بر روزنامه نگاران

انتقاد شدید یک مقام ازبک از فشار بر روزنامه نگاران